torstai 20. tammikuuta 2011

Raakakeittiön sitrus-tattarisnacks




Liotetuista tattarisuurimoista saa kuivurin avulla mahtavan pH-ruokavalion välipalan - tattarisnacksin, sillä tattari on emäksinen. Tattarisnacks sopii erinomaisesti salaatin päälle, smoothien joukkoon, iltanaposteluun sekä retkievääksi. 

Sitrus-tattarisnacks

4 dl tattarisuurimoita liotettuna
0,4 dl sitruuna -tai limemehua
4 rkl Bragg-soijakastiketta
Ruususuolaa
ripaus cayenne- tai chilipippuria

Huuhdo ja liota tattarinsiemeniä 30 min - 3 tuntia. 
Huuhdo liotetut siemenet siivilässä
Laita siemenet laakeaan lasiastiaan ja sekoita siihen mausteet.
Anna vetäytyä 30 min-2 tuntia. 
Laita siemenet kuivuriin 2-3 tunniksi kunnes siemenet ovat rapeita.


Kokeile myös Tulinen Tattarisnacks reseptiä.







Excalibur-kuivuri, mikä on hyvä investointi raakakeittiöön. Kuivurilla saa myös maukkaita elävän ravinnon keksejä ja siemenleipäsiä, millä saa helposti korvattua viljat ja leivät. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puolukka-lakritsi-raakakakku

Puolukka-lakritsi-raakakakku Kuva & resepti: Kati Gammals Valmistusaika Liottaminen:  8 hours hrs Valmistus: 20 min Kakun jäädytys: 4 hr...