torstai 6. tammikuuta 2011

Masennuslääkettäkö? Lue ensin tämä!

Mielestäni on hurjaa, miten paljon ihmisille määrätään masennuslääkkeitä ja osa ihan turhaan.
Hyvä, että Image-lehtikin julkaisi artikkelin, jossa paljastetaan todellinen tila lääkkeiden tieteellisistä tutkimuksista. Ja kiitos internetin, että tämä tieto leviää ihmisille.

http://www.image.fi/artikkelit/iso-ei

Viime aikoina olen tutustunut useampaankin ihmiseen, jotka ovat kertoneet saaneensa vuosien varrella reseptin masennuslääkettä kun ovat lääkärille valitelleet väsymyksen vaivaavan.
Heille on melkein puoliväkisin annettu masennusdiagnoosi, vaikka ovat sanoneet etteivät ole masentuneita vaan väsyneitä.

Lääkkeet eivät parantaneet heidän oloaan ollenkaan. Oikeasti he sitten virkistyivät saadessaan lehtivihreäjuomaan sekä b- ja d-vitamiinia.

Tukholmassa luennoidessamme tutustuin psykiatrian erikoislääkäriin, joka työskentelee masentuneiden juuri Ruotsiin tulleiden maahanmuuttajien kanssa. Hän sanoi ensitöikseen mittaavansa heidän d- ja b-vitamiinitason, sillä kaikilla on olleet järkyttävän alhaiset tasot molemmissa.
Tämän jälkeen hän määrää lääkkeeksi voimakkaat annostukset d- ja b-vitamiinia.
Onneksi näitäkin lääkäreitä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Villivihannekset ovat nyt parhaimmillaan ja niitä kannattaa käyttää ruuanlaitossa ja kerätä talven varalle pakkaseen. 💚 Y...