maanantai 27. tammikuuta 2020

Mikä on Purify21 ohjelma?

Mikä Purify21 ohjelma on?

Purify21 on tällä hetkellä ainoa tieteeseen perustuva kokonaisvaltainen ohjelma, joka sisältää kliinisesti tutkittuja laadukkaita lisäravinteita.


Purify21 ohjelmassa yhdistyvät kolme asiaa:
 • Mikrobiomiystävällinen ja tulehdusta estävä ruokavalio, jossa syödään aitoa ja herkullista ruokaa
 • Puhtaat ja kliinisesti tutkitut ravintolisät, jotka ovat huolellisesti suunniteltua ravintoa mikrobiomille.  
 • Liikunta ja lepo
Purify21 ohjelma on helppo toteuttaa vaikka työssäoloaikana. Purify ohjelma auttaa sinua saamaan esiin parhaan version itsestäsi. 

Riippumatta siitä, oletko opiskelija, kiireinen yrittäjä, urheilija, seniori, työssäkäyvä tai ruukavuosivanhempi, sinun on mahdollista saada paras versio itsestäsi esiin ja saavuttaa uusi hyvinvoinnin taso. 

Purify21 ohjelmassa et jää yksin, vaan saat henkilökohtaisen tuen. Purify ohjelma on  helppo toteuttaa työssäoloaikana. ja ohjelma räätälöidään omaan tilanteeseesi sopivaksi.


Mikä Purify21 ohjelman tausta on?

Purify21 ohjelma on suunniteltu Hughes Center Innovation tutkimuskeskuksessa, jossa työskentelee 35 solubiologian, ravitsemuksen sekä aineenvaihdunnan asiantuntijoita.

Purify21 ohjelma huolellisesti suunniteltu kokonaisuus, joka on todella kattava. Purify ohjelman mikrobiomiystävällinen ruokavalio-ohjelma sekä ravintotuotteet ovat kliinisesti testattu. 

Purify21 ohjelma on ravitsemukseen ja aineenvaihduntaan erikoistuneen asiantuntijatiimin kehittämä. Purify ohjelma on kliinisesti testattu ja turvallinen.

Miksi Purify eli kehon puhdistaminen on tärkeää?

Maailma, jossa tällä hetkellä elämme kuormittaa elimistöämme. Vaikka meillä on Suomessa puhtaampi ilma kuin Intiassa, niin silti saamme veden mukana mikromuovia.  Vesistöön kertynyttä mikromuovia on löytynyt Suomen järvivesistä, joista saamme juomavetemme 

Aiemmin kirjoitin artikkelin, että suomalaisesta vesijohtovedestä löytyy myös lääkejäämiä, mitä vedenpuhdistamot eivät saa puhdistettua pois. 


Tässä alla tarkempaa tietoa Purify ohjelmasta mm.

2. Mitä sinä saat 21 päivän Purify-ohjelmasta?
3. Mitkä ovat Purify-ohjelman hyödyt?
4. Miten Purify-ohjelma eroaa perinteisistä dieeteistä ja ohjelmista?
5. Mitä saat lähtiessäsi mukaan 21 päivän Purify-ohjelmaan?
6. Milloin voit tehdä Purify-ohjelman?
7. Milloin Purify-ohjelmaa ei suositella?
8. Miksi suoliston hyvinvointi on tärkeää?
9. Mihin mikrobiomi vaikuttaa?
10. Mitä Purify tuotteet sisältävät? 

2. Mitä sinä saat Purify21-ohjelmasta?

Purify-ohjelman saa aikaan, että kehossa tapahtuu samaan aikaan kolme asiaa:
 1. koko kehon puhdistumista
 2. suoliston mikrobiomin tasapainottumista 
 3. suoliston ja suoliston seinämien puhdistumista
3. Mitkä ovat Purify ohjelman hyödyt?

Yleinen palaute on ollut ohjelmasta mm.
 • ihanaa, että tässä ohjelmassa saa syödä maukasta aitoa ruokaa
 • olo muuttui kevyemmäksi
 • aamulla on helpompi herätä
 • ajatukset ovat selkeämmät ja kirkkaammat
 • kehon koostumus muuttui eli senttejä ja ylimääräistä höttöä lähti oikeista paikoista
 • hienoa, että lihasmassa ei vähentynyt, vaan lisääntyi
 • vatsan turvotus poistui
 • ruuansulatus toimii paremmin
 • treeni kulkee paremmin ja palautuminen on nopeampaa
 • mieli on postitiivisempi
 • mieli on selkeämpi ja kirkkaampi
 • olo on energisempi ja keskittyneempi
 • mieliteot on poissa
 • ruokarytmi on kohdallaan4. Miten Purify21-ohjelma eroaa perinteisistä dieeteistä ja puhdistusohjelmista?

 • Purify ohjelma perustuu tieteeseen ja se on terveellinen ohjelma
 • Suoliston mikrobiomin hyvinvointi on ohjelman keskiössä
 • Purify ohjelmassa saa ja tulee syödä HYVÄÄ suolaa, kuten realsalt tai herbamare. Huono suola (pöytäsuola eli pelkkä natriumkloridi) ei ole hyväksi, mutta hyvä suola on. Suolanpuute voi olla hengenvaarallista. Hyvä suola sisältää useita kymmeniä tärkeitä mikroravinteita ja suolatasapaino on meille elintärkeää. Joissain markkinoilla olevissa ohjelmissa kielletään suolan syönti, mikä ei ole terveellistä.
 • Purify ohjelman tuotteissa ei ole 
  • lisättyä sokeria, kuten glukoosia, rypälesokeria/fruktoosia tms. 
  • keinotekoisia makeutusaineita kuten sukraloosia, asesulfaami K:ta, tai aspartaamia
  • maitoa 
  • lisäaineita esim. synteettisiä makuaineita, väriaineita, täyteaineita tms. jokainen tuotteen raaka-aine on tarkkaan mietitty
 • Purify21 ohjelmassa lihasmassa ei pienene. Jotkut dieetit perustuvat vähäkaloriseen ruokavalioon, jolloin paino laskee ja se lähtee lihaksista, mutta myrkyt eivät poistu kehosta. Tällöin paino laskee, mutta toksiinit eli myrkyt jäävät kehoon.
Jos haluat tavoitella kevyempää ja freesimpää oloa, Purify21 on juuri sitä mitä tarvitset. Purify-ohjelma on loistava startti kevyeen oloon.


Yleisesti selluliitti/rasvakudos sekä nivelet ovat hyviä kuona-aineiden parkkipaikkoja, johon keho varastoi myrkkyjä ja kuona-aineita. Purify-ohjelma tukee todella tehokkaasti kehon myrkkyjen puhdistusta. 

5. Mitä saat lähtiessäsi mukaan Purify21 ohjelmaan?
Lähtiessäsi mukaan Purify-ohjelmaan saat:
 1. Startti- ja lopputapaamisen puhelimen välityksellä riippuen aikataulustasi ja missä asut. Käymme kanssasi läpi tilanteesi ja toiveesi sekä lähtötilannekartoituksen, jonka perusteella räätälöimme ohjelman omaan tilanteeseesi. Ohjelman jälkeen on loppuyhteenveto. 
 2. Päivittäisen tuen.
 3. Ruokavalio-opastusta ja -vinkkejä sekä herkullisia reseptejä. Purify-ohjelman aikana saat syödä herkullista aitoa ruokaa. Saat veloituksetta reseptikoosteen, jossa on useita herkullisia ja helppotekoisia ruokaohjeita.
 4. Vertaistukea. Pääset mukaan vertaisryhmään. 
 5. Kliinisesti testatut luonnolliset tuotteet eli Purify paketin, jossa on viisi tuotetta. Purify-ohjelman tuotteet tukevat ruokavalion rinnalla kehoa puhdistumisessa. Jokaisella tuotteella on oma rooli ja oma tehtävä.
6. Milloin voit tehdä Purify-ohjelman?
 • voit tehdä ohjelman aina kun haluat freesin ja kevyen olon - monet tekevät Purify21 ohjelman 1-3 kertaa vuodessa.
 • aina kun haluat boostia aineenvaihduntaan
 • aina kun haluat tukea ja voimaa treeniin ja urheiluun
 • voit tehdä Purify ohjelman myös työssäoloaikana 
 • voit tehdä Purify-ohjelman, jos haluat pudottaa painoa terveellisesti ja pysyvästi ja haluat varmistaa, ettei paino lähde lihaskudoksesta.


7. Millon Purify-ohjelmaa ei suositella?

Raskauden tai imetyksen aikana Purify-ohjelmaa ei suositella. Raskauden  aikana on tärkeää, että äiti varmistaa ravinteiden saannin. Yksittäiset tuotteet esim. BiomeShake sisältää tärkeitä ravinteita, joilla voi täydentää terveellistä ruokavaliota.


Ota aina terveydenhuollon asiantuntijaan yhteyttä jos sinulla on jokin sairaus tai lääkitys.

Sen perusteella, mitä nyt tiedän mikrobiomista -  ja sen vaikutuksesta esim. synnytyskanavan mikroflooraan ja vastasyntyneen immuniteettiin -  tekisin itse Purify ohjelman ennen raskautta, jos olisin vielä nuori ja hankkimassa lapsia.


8. Miksi suoliston hyvinvointi on tärkeää?

Hippocrates jo aikoinaan sanoi, että sairaudet lähtevät suolistosta. Nyt on jo uutisoitu, että suolisto on meidän toiset aivomme sekä hyvinvointimme juuret.

Hippocrates sanoi aikoinaan, että olet mitä syöt. Nyt tiedetään, ettet ole vain sitä, mitä syöt - vaan sitä, mitä suolistosi pystyy imeyttämään. 

9. Mihin mikrobiomi vaikuttaa? 

Ihmisen mikrobiomia ei olla tutkittu kovinkaan kauaa - vain 10-15 vuoden ajan - ja vasta viime vuosien aikana on avautunut mikrobiomin kokonaisvaltainen merkitys ihmisen terveyteen.

Tällä hetkellä tiedemaailma tutkii mikrobiomin ja mikrobiotan roolia ja yhteyttä terveyteemme ja uusia tutkimustuloksia julkaistaan joka viikko.

Suomessakin v. 2019 vieraillut ranskalainen professori ja arvostettu mikrobiologi Philippe Sansonetti (MS, MD) totesi vuosi sitten, että hän ei olisi pari vuotta sitten uskonut, että mikrobiomitutkimus tulee tällä tavalla näin voimakkaasti lääketieteellisen tutkimuksen ytimeen sinne jäädäkseen.

Nyt on päädytty siihen, että mikrobiomi on yksi meidän elin muiden elinten joukossa, koska mikrobiomi on niin vahvasti integroitunut kehomme elintoimintoihin. 

On havaittu, että mikrobiomi on meidän suurin immunologinen elin ja se vaikuttaa meidän hyvinvointiin koko elämämme ajan. Mikrobiomilla on ratkaiseva rooli meidän terveyteemme.

Suolistomikrobiomilla on monia tehtäviä: mm. ravinnon hajottaminen eli aineenvaihdunta sekä vitamiinien tuottaminen. Mikrobiota ohjaa myös immuunijärjestelmän kehitystä ja toimintaa. 

Lisätietoja Purify ohjelmasta saat tästä Purify-pähkinänkuoressa -artikkelista 

10. Mitä Purify tuotteet sisältävät?

Puhdasta ja tutkittua ravintoa mikrobiomille. Mikään luontaistuotteiden valmistaja ei pidä näin korkeaa standardia laaduntarkkailussa kuin Purify tuotteiden valmistaja Synergy Worldwide. 

Ennen kuin mikään raaka-aine hyväksytään tuotteeseen, sen puhtaus, laatu ja alkuperä testataan moninkertaisesti. 

Jokaisesta raaka-aineesta jokainen erä analysoidaan. Moninkertaisin testein varmistetaan, että raaka-aine ei sisällä salmonellaa, homeita, raskasmetalleja tai radioaktiivisuutta tai mitään muuta sinne kuulumatonta ainesta.
Lisätietoa laadunvarmistuksesta löydät tästä. linkistä. 

Tuotteiden sisältölistaukset löydät täältä.

Olen saanut Purify-ohjelman avulla uuden hyvinvoinnin tason, josta en ollut edes tietoinen.
Teen Purify ohjelman säännöllisesti muutaman kerran vuodessa ja pääsen joka kerta uudelle tasolle

Innostuin Purify ohjelmasta niin paljon, että halusin laittaa hyvän kiertämään. Nyt ohjaan yksilöitä ja ryhmiä läpiviemään Purify-ohjelman. Mielelläni kerron sinulle lisää, jaan kokemuksiani sekä opastan sinua eteenpäin.

Ota rohkeasti yhteyttä minuun niin jutellaan lisää!

Iloa ja valoa,
KatiEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi psyllium?

Miksi Psyllium?  Löysin itse psylliumin etsiessäni apua vatsantoiminnan normalisointiin. Psylliumia käytetään usein suoliston terveyden ja r...