tiistai 14. tammikuuta 2020

Ihanan ravitseva kanelishake

Ihanan ravitseva kanenlishake sopii välipalaksi tai korvaamaan aterian. 

BiomeShake ceylonin-kanelin kera on loistava tapa startata päivä. Kaneli-shake sopii myös väli- tai iltapalaksi tai palkkariksi treenin jälkeen. 

Maukas ateria syntyy nopeasti ja helposti! Sekoitat vain ceyloninkanelia BiomeShake pirtelö-jauheeseen ja lisäät veden tai mantelimaidon.

Resepti yhdelle hengelle
  • 2 mittaa BiomeShake jauhetta  (sis. 20 g proteiinia)                                                                            
  • 4-5 dl mantelimaitoa (itsetehty tai kaupasta) kauramaito tai vesi käy myös                
  • 2 tl ceyloninkanelia
Sekoita ainekset keskenään shaker-pullossa. BiomeShake-jauhe sekoittuu nesteeseen ilman blenderiäkin. 


Miksi BiomeShake?

BiomeShake on mielestäni tällä hetkellä paras proteiinishake! Miksi? Syynä ei ole pelkästään sisältö ja raaka-aineiden puhtaus, vaan myös maku, rakenne sekä suutuntuma. Olen vuosien varrella kahlannut läpi niin USAn kuten Suomen markkinoiden shaket ja päätynyt BiomeShakeen.

BiomeShaken valmistaa Synergy WorldWide, joka tunnetaan poikkeuksellisen korkeasta laadusta ja toimivista tuotteista.  Synergy ei tingi raaka-aineiden laadusta, vaan valitsee tuotteidensa raaka-aineeksi vain puhtaimmat ja korkealaatuisimmat ainekset mitä maailmassa löytyy. 

Yhtiön tiukat laatu- ja puhtaus-kriteerit olivat syynä siihen, miksi olen valinnut Synergyn tuotteet käyttööni.

BiomeShake hellii suolistoa ja on suunniteltu suoliston hyvinvointiin

BiomeShake on suunniteltu erityisesti suoliston hyvinvointiin ja se sisältää paljon enemmän ravintoaineita kuin yleisesti markkinoilla olevat proteiini-, ateriankorvike- tai pirtelöjauheet. Sisältölistaus kannatta siis lukea kun vertailee tuotteita! 

BiomeShake on ihanaa ravintotiheää aitoa ruokaa.  BiomeShake on myös vegaaninen eli siinä ei ole maitoa tai muutakaan eläinperäistä. BiomeShake ei myöskään sisällä sokeria, fruktoosia tai keinomakeutusaineita.  BiomeShake on luonnollisen makuinen ja  makeutusaineena siinä on luonnollinen stevia.

BiomeShaken ovat suunnitelleet ravitsemuksen huippuasiantuntijat. Mukana kehitystiimissä on myös aineenvaihduntaan erikoistuneita lääkäreitä, jotka ovat ymmärtävät suoliston hyvinvoinnin merkityksen.
Ole kriittinen lisäravinteiden valinnassa 

Kaikki tarjolla olevat tuotteet eivät ole samanveroisia. Olen vuosien varrella tullut koko ajan kriittisemmäksi kuluttajaksi. Mitä enemmän tiedän luontaisalasta ja ruokateollisuudesta, sitä enemmän kriittisyys kasvaa. 

Kirjoitin aiheesta blogiini Älä tule huijatuksi vitamiinimaailmassa artikkelin, jossa kirjoitan mitä kannattaa ottaa huomioon valitessaan tuotteita.

Tarjontaa esim. proteiinishake-tuotteissa on todella paljon. Monia tuotteita markkinoidaan luomalla mielikuva puhtaudesta ja laadusta tai promoamalla, että tuote on kotimainen. Mutta todellisuudessa kotimaisuus tai laadusta puhuminen tai edes luomuleima ei takaa tuotteen puhtautta ja laatua. Laadukas ja luonnollisena markkinointu proteiinishake voi sisältää raskasmetalleja (arsenikkia tai lyijyä) kuten tässä artikkelissa kerrotaan.  Listalla oli esim. aiemmin käyttämäni firma, jonka tuotteisiin luotin. Ei kannata luottaa, ellei raaka-aineiden puhtautta ole testattu. Onneksi Synergy testaa ja varmistaa puhtauden.

Mitä sinun on hyvä tietää kanelista?

Varmista, että käytät aitoa kanelia eli Ceyloninkanelia, etkä halpaa korvikekanelia eli kassiaa. Yleensä luomukanelit ovat Ceylonia ja markettien halvat "kanelit" kassiaa, joka sisältää maksalle haitallista kumariinia 

Valitsemalla Ceyloninkanelia, et altistu kumariinille,  joka on maksatoksinen aine.

Tutkimuksissa on käynyt ilmi, että ceyloninkanelin ja  kassiakanelin välillä kumariinipitoisuudet ovat todella suuret. Ceyloninkanelin kumariinipitoisuudet olivat todella alhaiset eli 10,4 – 26,1 mg/kg. Kassiakanelilla kumariinipitoisuus oli jopa 2 700 – 3 540 mg/kg.

Miksi kanelia kannattaa käyttää? 
Syksyllä ja talvella on hyvä siirtyä käyttämään lämmittäviä mausteita esimerkiksi kanelia  tämän kehoa lämmittävien ominaisuuksiensa vuoksi.

Kanelin sanotaan olevan sydänystävällinen mauste. Tutkimuksissa on myös todettu kanelin  kohentavan diabetespotilailla rasva- ja sokeritasapainoa. Ceyloninkaneli sisältää runsaasti antioksidantteja ja sitä on käytetty pitkään muun muassa reuman ja nivelvaivojen hoidossa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sokerittomat suklaa-muroherkut

  Tällä ohjeella saat tehtyä karkkien ja suklaan korvikkeen, joka on sokeriton ja paljon terveellisempi kuin kauppojen karkit.    Perusohjet...