torstai 19. syyskuuta 2019

Purify ohjelma pähkinänkuoressa


Olen vuosien aikana tehnyt useita erilaisia kehon puhdistusohjelmia. Aloitin vuosia sitten Vogelin Biotta-mehupaastoista. Siirtyessäni v. 2004 raakaravintoon, tein vihermehu- ja vihersmoothie-puhdistuksia, jolloin tein mehut ja smoothiet itse. 

Koska markkinoilla on erilaisia puhdistusohjelmia, joista osa on hyvinkin epätieteellisiä ja epäterveellisiä, kiinnostuin Purify ohjelmasta kun se oli tulossa saataville. 

Olin aiemmin käyttänyt Synergyn tuotteita ja skeptisenä ottanut ne tehotestiin, mutta huomasin pian niiden toimivuuden. Vähän lisää kokemuksistani kerron tässä postauksessa

Halusin ehdottomasti testata Purify-ohjelman, koska olin kuullut sen taustasta. 

Opin, että Purify ohjelma on ensimmäinen kokonaisvaltainen puhdistusohjelma, joka on kehitetty suoliston hyvinvointiin ja kliinisesti testattu. Ohjelman ovat kehittäneet asiantuntijatiimi, jossa on mukana useita aineenvaihdunnan eksperttejä, ravitsemuksen asiantuntijoita sekä lääkäreitä. 

Purify ohjelma on uuden sukupolven puhdistusohjelma, joka perustuu tieteeseen ja Purify21 on osa Synergyn huipputason hyvinvoinnin ohjelmaa. 

Lähdin testaamaan ohjelmaa isoin odotuksin. Olin syönyt pitkään terveellisesti ja silti huomasin oloni kohentuvan Purify ohjelman myötä. 

Saavutin Purify21 ohjelmaa noudattaessani sellaisen  hyvinvoinnin tason, josta en ollut aiemmin tietoinen. 

Luulin, että olin elämäntapamuutoksillani jo saavuttanut hyvinvoinnissani huipputason, mutta tajusinkin olleeni tyytyväinen keskinkertaiseen, koska en paremmasta tiennyt. 

Purify21 ohjelma on todellakin testaamisen arvoinen!

Olen tehnyt sen viimeisen kolmen vuoden aikana kahdeksan kertaa ja joka kerta tuntuu, että nuorrun! Tuntuu, että joka kerta lähtee 3-5 vuotta iästä pois. Ja se on tällaiselle 50+ mimmille huippujuttu. 

Olen kiitollinen tästä tiedosta ja koen, että tämä kuuluu kaikille. Tämä on ollut se puuttuva palanen, jota etsimme raakaruokavuosien aikana.

Jokainen hyötyy Purify ohjelmasta, vaikka tekisi sen kerran elämässä. Ohjelman noudattaminen on helppoa ja vaivatonta. Purify ohjelma kannattaa tehdä, vaikka suolisto-ongelmia ei olisikaan.  Itse teen nykyään Purify ohjelman muutaman kerran vuodessa, aina kun haluan freesin olon ja parhaan version itsestäni esiin.

OTA AVUKSI PURIFY-OHJELMA
JOS...
 • haluat keventää oloasi
 • vatsasi oireilee oudosti
 • olet väsynyt ja haluat eroon siitä
 • olet kiinnostunut voimaan paremmin
 • haluat terveellisen tavan pudottaa painoa
 • huomaat, että syöt liikaa leipää tai karkkia
 • etsit apua vatsan turvotukseen tai oireiluun
 • haluat palautua nopeammin urheilusuorituksesta
 • etsit keinoa, jolla saat turvotuksen pois terveellisesti
 • vaihdevuosityyppiset vaivat tai kuumat aallot kismittää
 • etsit turvallista ja tehokasta tapaa tehdä elämänmuutos
 • haluat nostaa työvireyttä ja parantaa palautumista töistä
 • huomaat, että syöt liikaa karkkia ja haluat kierteestä eroon
 • olet kriittinen kuluttaja ja haluat ohjelman, joka on turvallinen 
 • haluat ohjelman, jossa senttejä lähtee oikeista paikoista, mutta ei lihaksista
 • etsit kehon puhdistusohjelmaa, joka perustuu tieteeseen ja on kliinisesti testattu
 • haluat täydentää terveellistä ruokavaliotasi ja varmistaa hyvien ravinteiden saannin
 • et ole aiemmin tehnyt kehon puhdistusohjelmia ja haluat ohjelman, joka oikeasti toimii 

PURIFY OHJELMAN AIKANA

 • noudatetaan mikrobiomiystävällistä ja terveellistä ruokavaliota
 • käytetään edistyksellisiä lisäravinteita, jotka tukevat tervettä aineenvaihduntaa 
 • liikutaan kevyesti, jotta lymfakierto saadaan aktivoitua

PURIFY OHJELMA SISÄLTÄÄ VIISI INNOVATIIVISTA TUOTETTA:  

Jokaisella tuotteella on oma rooli ja tehtävä Purify21-ohjelmassa, joka on suunniteltu mikrobiomin tasapainottamiseen
 1. BiomeDT on ihana raikkaan makuinen kuituviherjuoma, joka sisältää runsaasti hyviä kuituja, sinkkiä, parsakaali sekä glutamiinia. Puhdistaa ja ravitsee monipuolisesti.
 2. BiomeShake sisältää tärkeitä ravinteita suoliston mikrobiomille. BiomeShake on vegaani ja sisältää puhtaita kasviperäisiä proteiineja, 16 tärkeää vitamiiniä sekä mineraalia (seleeni, jodi, mangaani, sinkki sekä A-, D-, C- ja B-vit) ja hyvät öljyt. Infoa  
 3. BiomeActives on hyvin erityinen probioottikapseli. Tasapainottaa suolistoa ja suoliston pH:ta, jotta hyvät bakteerit saavat elintilaa ja huonot ei.
 4. ProArgi9+ on tehokas synergistinen yhdistelmä aminohappoja ja tärkeitä vitamiineja sekä hedelmäuutteita. Tehokas vaikutus. Ravintoaineet mm. C-, D- ja B-vitamiinit tukevat hermo- ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, vähentää väsymyksen ja uupumuksen tunnetta ja edistää lihaksiston normaalia toimintaa. C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon sekä luuston ja  rustojen normaalia toimintaa varten.
 5. BodyPrime on tuote vatsan toiminnan ja suoliston puhdistuksen tueksi. BodyPrime muodostaa suolistoa puhdistavan geeliaineksen ja auttaa suolistoa toimimaan normaalisti. Magnesium mm. vaikuttaa elektrolyyttitasapainoon, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Opastan sinua mielelläni eteenpäin matkallasi kohti tavoitteistasi. 

Ennen ohjelmaa kartoitamme lähtötilanteesi ja saat ohjelman aikana henkilökohtaisen opastuksen sekä ensimmäisestä tilauksesta extra-alennuksen. Saat myös herkullisia reseptejä ja ruokavalio-ohjausta.

Saat lisätietoja laittamalla minulle sähköpostia tai kurkkaa verkkokauppaani Mielelläni opastan sinua aiheessa eteenpäin.

Purify ohjelman avulla saat esiin parhaan version itsestäsi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miksi psyllium?

Miksi Psyllium?  Löysin itse psylliumin etsiessäni apua vatsantoiminnan normalisointiin. Psylliumia käytetään usein suoliston terveyden ja r...