sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pääsiäisen kunniaksi: keltainen mantelimaito



Tein pääsiäisvieraille tervetulojuomaksi keltaisen juoman mantelimaidosta ja kurkuma-tahnasta.
Tosi nopea valmistaa ja erittäin terveellinen juoma! Tähän juomaan ihastuivat vieraatkin!

Kultainen mantelimaito  (engl Golden milk)

2-3 dl mantelimaitoa 
1 tl kurkuma-tahnaa

Sekoita kurkuma-tahna mantelimaitoon. Kurkuma-tahna oli hieman lämmintä ja koska lämpö nosti esiin kurkuman makua lisäsin annokseen tipan nestemäistä steviaa.


Teen usein jääkaappiin mantelimaitoa parin päivän annoksen ja ihastuin kurkuma-tahnaan sen verran paljon, että tästä lähtien pidän huolta ettei se pääse loppumaan.


Kurkumaa kannattaa käyttää päivittän sen terveysvaikutusten vuoksi! Tässä engl. artikkeli 25 syytä käyttää kurkumaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puolukka-lakritsi-raakakakku

Puolukka-lakritsi-raakakakku Kuva & resepti: Kati Gammals Valmistusaika Liottaminen:  8 hours hrs Valmistus: 20 min Kakun jäädytys: 4 hr...