perjantai 13. tammikuuta 2017

Kun pelkkä vihermehu ja alkalisointi ei riitäTervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat lukijat! Nyt on taas aika bloggaukselle! Olen todella innoissani, että pääsen taas jakamaan matkan varrella opittuja asioita.

Tällä hetkellä kiinnostukseni kohteena on mikrobiomi ja sen merkitys hyvinvointiin. Tulen bloggaamaan siitä jatkossa ja jaan myös mikrobio-ruokavalioon liittyviä reseptejä, sillä niitä paljon kysellään.

Olen todella iloinen siitä, että mehujen tekemisestä on tullut valtavirta Suomessa. Kokemuksestani voin kertoa, että vaikka vihermehuilla ja raakaravinnolla saadaan monia hyviä tuloksia, se ei ole kaikille riittävä.

Vähän taustaa: Blogini sai alkunsa v. 2004 löydettyäni vihermehut sekä raakaruoan. Lähdin ihan nollasta opettelemaan smoothien ja vihermehujen tekoa ja blogista löydät paljon hyviä reseptejä.

Olen tästä matkasta todella iloinen, koska nyt vihersmoothiesta ja -mehuista on tullut meille päivittäinen tapa. Sain vihermehuista ja smoothiesta paljon apua esim. ruuan jälkeinen kooma on historiaa. Avokado-kurkkusmoothien jälkeen ei koskaan väsytä.

Kaikki vaivat eivät hävinneet.

Itselläni oli esim. 7 vuoden vihermehujen ja raakasmoothien jälkeenkin yhä matalasta verenpaineesta johtuen heikko ääreisverenkierto, siihen liittyvää huimausta sekä kylmät kädet ja jalat. Huimausta oli myös liikunnan jälkeen ja tuolista noustuani.

No, aloin jo tottua siihen ja ajattelin, että palelun kanssa vain täytyy oppia elämään.

Onneksi mieheni, joka vuosia luennoi pH-tasapainon merkityksestä jatkoi etsimistä ja haki apua vanhemmillemme, koska isälläni ja anopillani oli vakavampia verenkierto-, munuais- ja sydänvaivoja.

Mieheni oli huomannut autettuaan vuosia ihmisiä pH-ruokavaliolla, että vihermehuilla ja raakaruualla ihmiset saavat paljon apua, mutta sydän- ja verenkierto-ongelmiin alkalisoinnilla ei juuri ollut vaikutusta. Hän oli pitkään miettinyt, että mikähän on se puuttuva palanen tässä pH-palapelissä.

Kun etsii, niin löytää, sanotaan.

Mieheni sai tiedon l-arginiinin merkityksestä v. 2010 kesällä luettuaan erään tieteellisen tutkimuksen.

Perehdyttyään asiaan hän ajatteli, että Synergyn ProArgi9+ voisi olla tämä puuttuva palanen. Tämä asia piti tutkia kunnolla.

Arviointiprosessin aikana teimme investoinnin ja lähdimme USAan käymään tehtaalla ilman että olimme edes maistaneet tuotteita. Niitä kun ei vielä silloin saatu Suomeen. Halusimme nähdä missä tuotteet valmistetaan ja näkemään millaiset ihmiset ovat tässä taustalla. Millaiset arvot ja etiikka yhtiön perustajalla on ja tietysti halusimme päästä kuulemaan lisää tuotteiden tieteellisestä taustasta.

Ilokseni huomasimme, että on olemassa yhtiö, jolla on yhtä suuri intohimo laatuun kuin meillä. Olemme todella kriittisiä kuluttajia ja saimme kaikkiin kysymyksiimme vastaukset.

Otin tuotteet (ProArgi9+ & Mistify)  itsekin testiin ja päätin tehdä kunnon buustin. Yllätyin, koska huomasin tulokset hyvin nopeasti. Viikon sisällä huomasin ensimmäiset tulokset ja kuukauden käytön jälkeen olin aivan myyty. Täytyi todeta, että kyllä ProArgi9+ on sanojensa mukaisesti maailman paras l-arginiinituote. Toimii.

Pian huomasin, että kehostani hävisi myös turvotus. Tulokset innostivat oppimaan lisää. Sukelsin syvälle tietoon, googlasin ja luin kirjoja. Testasin tuotteita enemmän. Huomasin isoja muutoksia 3 kuukauden jälkeen. Reisistä ja takapuolesta lähti monia senttejä selluliittia.

Halusin oppia lisää. Asiaan syvennyttyäni opin, että että keho tarvitsee l-arginiinia moniin toimintoihin esim. typpioksidin tuotantoon. Typpioksidia keho käyttää pitääkseen verisuonet joustavina kun typpioksidin tuotanto heikkenee ikääntyessä niin samalla heikkenee verenkierto.

Ja koska verenkierto on yhteydessä aineenvaihduntaan, niin verenkierron hidastuttua, myös aineenvaihdunta hidastui. Olin tästä malliesimerkki. Vaikka kuinka hot-joogasin ja söin avokado-pirtelöitä, keho keräsi nestettä, eikä selluliitti hävinnyt.

Oivalsin, että viherpirtelöt eikä vihermehut riitä, koska ne eivät sisällä l-arginiinia.

Ja päättelin maalaisjärjellä seuraavasti: koska esim. munuaiset ovat pienenpientä verisuoniverkostoa, niin verenkiertohäiriöni heijastui myös munuaisiin. Koska verenkierto ei toiminut optimaalisesti, niin  myöskään munuaiseni  eivät pystyneet toimimaan optimaalisesti.

Muutkin ihmiset halusivat testata tuotteita ja hämmästyimme todella siitä, millaisia tuloksia ihmiset saivat Synergyn tuotteilla. Vaikka aiemmin olimme auttaneet ihmisiä muuttamaan ruokavaliotaan ja tekemään viherjuomia, käyttämään laadukkaita tuotteita, emme olleet nähneet mitään vastaavaa 7 vuoden aikana.

Tämä pisti todella nöyräksi.

Olen kiitollinen siitä, että olen saanut tämän tiedon. En tiennytkään miten paljon paremmin voi voida. Pakkohan tästä oli kertoa eteenpäin. Aina olen halunnut laittaa hyvän kiertämään.

Halusin jakaa nämä asiat, jotta tiedät mitä polkua olen kulkenut.

Olin perusterve ja tyytyväinen olooni. Huikeaa on se, että oli olemassa parempi taso.

Jaksan enemmän ja olen onnellisempi. Olen paremmalla tuulella. En enää kilahtele. Olen parempi äiti, vaimo, isoäiti, bisnesnainen. Saan enemmän aikaan ja olen tehokkaampi. Olen enemmän yhteydessä itseeni. Olen positiivisempi. Jaksan treenata ja palaudun nopeammin.

Mikä tilanteesi hyvinvointisi suhteen onkaan, niin älä tyydy keskinkertaiseen oloon.

Itse kiinnostuin ravinnosta ja lisäravinteista 35 vuotiaana hakiessani apuaa nivelvaivoihin ja väsymykseeni ja nyt 50 vuotiaana voin paremmin kuin koskaan.

Keholla on uskomaton kyky korjata itse itsensä kun annat kehollesi parhaita ravinteita.

Kokemuksesta voin kertoa, että aina on olemassa parempi taso. Mitä enemmän puhdistat ja ravitset ja tasapainotat kehoa, sitä paremmin voit. Tietysti uni ja lepo on myös tärkeää. Näistä asioista tulen myös bloggaamaan.

Älä koskaan luovuta. Kun investoit terveyteesi, investoit parempaan tulevaisuuteen.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hei Miusku Mausku! Laitatko minulle viestiä kati.gammals(at)gmail.com niin autan sinua löytämään lähinnä olevan synergyläisen <3

      Poista

Sokerittomat suklaa-muroherkut

  Tällä ohjeella saat tehtyä karkkien ja suklaan korvikkeen, joka on sokeriton ja paljon terveellisempi kuin kauppojen karkit.    Perusohjet...