maanantai 2. heinäkuuta 2018

Poimulehti-linssimuhennos


Tämä linssimuhennos on helppo tehdä ja sopii salaatin rinnalle käytettäväksi riisin tapaan. Jos lisäät enemmän vettä, saat tästä keiton.

Poimulehtimuhennoksen raaka-aineet:

2 dl luomulinssejä kuivattuna (joko vihreitä tai punaisia)
5 dl vettä
5-7 kynttä tuoretta valkosipulia
kourallinen pieniä poimulehtiä per lautanen
maun mukaan Herbamare suolaa

Ohjeet: Huuhtele linssit ja laita ne kiehumaan. Keittoaika on n. 4-5 min. Kuori valkosipulit ja purista ne valkosipulipuristimella. Lisää valkosipuli linssimuhennoksen joukkoon kun linssit ovat kiehuneet pari minuuttia. Huuhdo poimulehdet ja silppua ne saksilla. Kun linssit ovat al dente kypsiä, lisää poimulehtisilppu muhennoksen joukkoon. 

Koristele lautanen poimulehdellä <3 font="">




Vinkki: Voit keittää isomman annoksen linssejä (vihreitä tai punaisia) kerralla ja maustaa ne eri mausteilla sekä eri villivihanneksilla. Itse tykästyimme Curry Masala luomumausteeseen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Puolukka-lakritsi-raakakakku

Puolukka-lakritsi-raakakakku Kuva & resepti: Kati Gammals Valmistusaika Liottaminen:  8 hours hrs Valmistus: 20 min Kakun jäädytys: 4 hr...