torstai 4. huhtikuuta 2013

Marjainen kastike



1,5 dl Makadamia-pähkinöitä (liota 8 h) voit myös kokeilla liotettuja auringonkukan siemeniä
1 dl marjoja esim. mustikoita (tuoreita tai pakaste)
0,2 dl vettä 
halutessasi voit lisätä tipan steviaa jos haluat kastikkeesta makeampaa

Liota makadamia-pähkinät 8 tuntia esim. yön yli. Lisää blenderiin liotetut pähkinät tai siemenet sekä marjat sekä loraus vettä. Sekoita kunnes tasaista. Lisää vettä, mikäli haluat kastikkeesta juoksevampaa.

Kastike sopii raakasuklaan tai jäätelön kanssa ja sitä voi syödä ihan sellaisenaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Typpioksidi lääketieteessä – Nobelpalkittu läpimurto, joka muutti sydän- ja verisuonitieteen

Edellisessä kirjoituksessa kerroin, mikä typpioksidi on ja miksi se on elintärkeä kehon viestimolekyyli.  Tässä kirjoituksessa siirrytään as...