torstai 4. huhtikuuta 2013

Marjainen kastike



1,5 dl Makadamia-pähkinöitä (liota 8 h) voit myös kokeilla liotettuja auringonkukan siemeniä
1 dl marjoja esim. mustikoita (tuoreita tai pakaste)
0,2 dl vettä 
halutessasi voit lisätä tipan steviaa jos haluat kastikkeesta makeampaa

Liota makadamia-pähkinät 8 tuntia esim. yön yli. Lisää blenderiin liotetut pähkinät tai siemenet sekä marjat sekä loraus vettä. Sekoita kunnes tasaista. Lisää vettä, mikäli haluat kastikkeesta juoksevampaa.

Kastike sopii raakasuklaan tai jäätelön kanssa ja sitä voi syödä ihan sellaisenaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä typpioksidi on ja miksi se on niin tärkeää?

TYPPIOKSIDI TARINANI Mieheni löysi tietoa typpioksidin vaikutuksista terveyteen kesällä 2010 etsittyään vuosia apua läheistemme sydän- ja ve...