maanantai 12. marraskuuta 2012

Puuttuva palanen pH-palapelissäOlen viimeisen vuoden aikana kiinnostunut ja perehtynyt aika syvällisestikin verenkiertojärjestelmämme toimintaan. Lähdimme mieheni kanssa tutkimaan asiaa, koska haimme apua lähinnä vanhemmillemme, jotka ovat kärsineet vuosia verenkiertohäiriöistä.

Tutustuessani asiaan, huomasin itsekin kärsiväni verenkiertohäiriöistä ja tämä tuli minulle suurena yllätyksenä. Ajattelin olevani todella hyvässä kunnossa, sillä minähän olin tehnyt suuria muutoksia ja alkalisoinut kehoani yli 8 vuotta. En yhdistänyt, että kylmät kädet ja jalat sekä ainainen palelu voisi johtua verenkiertohäiriöstä.

Opin amerikkalaisen ystäväni avustuksella, että lähestymistavassamme (viherjauheet ja alkalisoivat suolat) oli puuttuva tekijä. 


Hänellä oli samanlainen tausta kuin meillä. Hän oli alkalisoinut 10 vuotta ja heräsi etsimään puuttuvaa tekijää sen jälkeen kun hänen hyvä ystävänsä, joka oli alkalisoinut täysillä 3 vuotta kuoli sydänkohtaukseen 38-vuotiaana.


Alkalisointi on yhä perustavaa laatua oleva ja erittäin tärkeä asia. Kehon alkalisointi, pH-tasapainoinen ruokavalio, viherjuomat ja -smoothiet ovat todella hyvä ja tärkeä juttu ja niitä käytämme edelleenkin.

Alkalisoinnilla pystyy ennaltaehkäisemään plakin syntymistä. Erittäin kattavan China Study tutkimuksen mukaan vegaaneilla on vähemmän plakkia verisuonissaan sekasyöjiin verrattuna. 

Se mikä minulle kolahti oli, että vihersmoothiet ja -juomat ovat keholle tärkeää ravintoa, mutta keho ei pysty korjaamaan jo tulleita vaurioita verisuonissa vihersmoothieiden, -juomien ja emäksisöivillä suolojen avulla. Vaan että tähän tarvitaan muita ravinteita kuten antioksidantteja sekä aminohappoja nimeltä L-arginiini ja L-sitruliini. 


Tarjontaa on näissäkin valmisteissa runsaasti, joten valmisteiden suhteen tulee olla todella tarkkana. 

Teimme vertailua ja etsimme käsiimme tuotteet, joka läpäisivät erittäin tarkat kriteerimme raaka-aineiden ja laadun suhteen - ja sen jälkeen otimme tuotteet koekäyttöömme. 

Tärkein asia meille oli se, että yhtiö valmistaa tuotteensa itse, jolloin laadunvalvonnan kontrolli ei ole ulkopuolisten toimittajien sertifikaattien varassa vaan omissa käsissä. Mikäli tuotteita ei valmisteta omissa tehtaissa, voi tulla huijatuksia kuten äskettäinen d-vitamiinitutkimus osoitti. Eli älä luota pelkkiin luomu-sertifikaatteihin vaan selvitä kysymällä: kuka nämä tuotteet valmistaa ja miten tuotteiden puhtaus ja teho on testattu.Testasimme tuotteita yli 5 kk ja tulokset puhuvat puolestaan. Turvotus, palelu sekä kylmät kädet ja jalat ovat nyt historiaa ja olo on muutenkin tasapainoisempi. Kehossani oli selkeästi näiden ravintoaineiden vajauksia. 

Huomasin aiemmin esim. lihasheikkoutta ollessani vihersmoothie-kuurilla ja nyt olo on voimakas. Kestävyyttä on selkeästi enemmän ja palautuminen on nopeampaa. Aineenvaihdunta on nopeutunut ja lihasmassaa on tullut lisää vähemmällä treenillä.

Olen todella iloinen, että löysimme puuttuvan palasen pH-palapeliimme! Laita vaikka viestiä niin kerron lisää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Villivihannekset ovat nyt parhaimmillaan ja niitä kannattaa käyttää ruuanlaitossa ja kerätä talven varalle pakkaseen. 💚 Y...