perjantai 6. huhtikuuta 2012

Raw foodia VegasissaYhdysvallat on raakailijan paratiisi. Olemme työmatkalla USAssa ja päätimme tulla Las Vegasiin muutamaksi päiväksi rentoutumaan ennen työviikkoa. Katsoin jo ajoissa jooga ja raw food paikat.

Saavuimme tänne toissapäivänä ja eilinen meni vähän heikoissa kantimissa pitkän lennon, lyhyen yön ja jetlagin vuoksi. Pääsimme kuitenkin nauttimaan auringosta hotellin altaalla ja illalla menimme Yin-joogaan eli syvävenyttely-tunnille. Oli aika hauska erilainen kokemus. Asanat oli tietysti tuttuja, mutta ohjaaja soitti tunnilla musiikkia ja nauhalta tuli jazzista rap-musiikkiin :)

Aamulla suuntasimme taas kohti Vegas HOT! joogapaikkaa. Vinyasa Flow tunti oli nautinto. Joogan jälkeen maistui raw food lounas Go Raw Caféssa (www.gorawcafe.com).


Go Raw Cafélla on Vegasissa kaksi ravintolaa; Westside & Eastside. Kävimme ensin lännessä eli Westsidessa. Vaikka paikka ei näyttänyt ulospäin miltään huippumestalta, oli sisällä todella hyvä energia ja pro-meininki.


Rakastamme erilaisia wrappeja ja listalla oli niitä useampia. Valitsimme ensin Mediterranean Wrap'n jossa collard greensin sisään on kääritty hummusta, salaattia, paprikaa, tomaattia, kurkkuja ja ituja. 
Otimme myös ns. samplerin, johon on koottu ravintolan suosittuja herkkuja: pastaa (kesäkurpitsasta), Mexi wrap, hummusta sekä Flax crackers & Garlic bread stix. Tulimme niin täyteen, että otimme dogibägiin yhden wräpeistä.
Kylläpä oli herkkua! Tämän kokemuksen myötä alan kokkailemaan kuivurilla paksumpia kräkkereitä ja myös napostelutikkuja. NAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Villivihannekset ovat nyt parhaimmillaan ja niitä kannattaa käyttää ruuanlaitossa ja kerätä talven varalle pakkaseen. 💚 Y...