torstai 11. heinäkuuta 2013

Mistify & Chia -herkku


Haluan taas jakaa yhden lempiherkkuni, jota syön välipalaksi päivällä tai iltapalaksi.

Tämä sopii erittäin hyvin nautiskelijalle makeannälkään sekä kiireiselle ihmiselle, joka haluaa pysyä vireänä koko päivän ja pitää itsensä erossa suklaapatukoista.

Mistify & Chia -herkku
yhdelle hengelle

Tämä runsaasti antioksidantteja sisältämä herkku on todella ruokaisa ja sopii aamu-, väli- tai iltapalaksi. Vie helposti nälän tunteen ja hillitsee mielitekoja.

0,5 dl Synergy Mistify-antioksidanttijuomaa
2 tl Chian siemeniä

Sekoita chia-siemenet Mistifyn joukkoon ja anna turvota jääkaapissa 15-30 minuuttia.
Mikäli haluat paksumpaa, lisää chia-siementen määrää.


Mistify ja Raw Chia


Netistä löytyy paljon variaatioita englanniksi. Tässä linkki yhteen, jota sovellan ilman banaania.

Lisätietoa Mistify-antioksidanttinektarista:

Käytän tällä hetkellä muutamaa ravintolisää, ja valitsen tuotteeni todella tarkkaan. Olen kelpuuttanut käyttööni Synergyn tuotteet pitkän arvioinnin ja kokeilun jälkeen.

Yksi asia sai minut vakuuttuneeksi ja se on tuotteiden laatu ja oma valmistus. Synergy valmistaa tuotteet omissa tehtaissa ja testaaa jokaisen raaka-aine-erän puhtauden, laadun ja tehon.

Mistify on valmistettu taatusti puhtaista raaka-aineista, joka erityisesti tiivisteissä ja marjatuotteissa on todella tärkeää.  Synergy testaa useita asioita mm. sisältääkö heidän ostamansa raaka-aineet täyteaineita, homeita, sienikasvustoa, radioaktiivisuutta sekä torjunta-aineita.  

Mistifyn avulla sain vieroitettua itseni sokeririippuvuudesta ja olen siitä todella helpottunut.


Mistifya käytän päivittäin, koska sen käyttö on helppoa. Käytän Mistifyn rinnalla muitakin marjoja esim. näin sesonkina luomumansikoita ja mustikoita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Villivihannekset ovat nyt parhaimmillaan ja niitä kannattaa käyttää ruuanlaitossa ja kerätä talven varalle pakkaseen. 💚 Y...